KETTERÄT TYÖKALUT

Ketterien työkalujen valikoimastamme löydät kätevimmät ratkaisut ja tarvikkeet esimerkiksi Kanban-taulun tai kokonaisen tuotannonohjausseinän toteuttamiseksi sekä scrum wall viestilaput, ikonit jne.

Verkkokaupastamme www.visualconcept.shop löydät koko monipuolisen, erityisesti ketteriin menetelmiin 10 vuoden kokemuksella ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa kokoamamme tarvikevalikoiman. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme löytämään ratkaisun.

TAULUJA

Modulo valkotaulumoduuli

Modulo

Kehyksetön Modulo valkotaulu soveltuu erinomaisesti mm. Kanban tauluksi ja projektiseinäksi. Moduloista saadaan helposti tarvitun kokoinen taulu, jota voidaan tarvittaessa helposti kasvattaa. Moduloista on toteutettu myös kokonaisia projektihuoneita. 

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Moduloihin on saatavana pysyviä kuvioita, tekstiä ja viivoituksia tarroittamalla tai painamalla esim. tuotannonohjauksen tarpeisiin. Pyydä tarjous.

Air kirjoitustaulu

Air
Air on kehyksetön teräsemalipintainen kirjoitus- ja magneettitaulu tyylipuhtaalla ja pelkistetyllä muotoilulla. Taulu voidaan asentaa pystyyn ja myös useita vierekkäin, jolloin seinälle saadaan rakennettua isoja kirjoituspinta kokonaisuuksia.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Note kirjoitustaulu

Note
Kevyt kaksipuolinen kirjoitus- ja magneettitaulu, joka on helppo ottaa seinältä mukaan.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Air spaces

Lähes seinän kokoiset kirjoitus- ja magneettipinnat saadaan yhdistämällä Air tauluja vierekkäin. Kokonaisuutta voi täydentää Air textile kiinnityspinnoilla.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Air lines

Kehyksetön viivoitettu kirjoitus- ja magneettitaulu.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Boarder kirjoitustaulu + jalusta Combi

Jalustallinen kirjoitustaulu, jossa on teräsemalipinta. Saatavana jopa 2500 mm leveänä.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

MERKINTÖIHIN

PATboard kortit

PATboard kortit toimivat työkaluina agile, scrum ja kanban –tauluissa. Ne kiinnittyvät valkotauluihin ja muihin metallisiin pintoihin magneettisesti, ovat pinottavia ja uudelleen käytettäviä

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

PATboard ikonit

PATboard ikonit toimivat työkaluina agile, scrum ja kanban –tauluissa. Ne kiinnittyvät valkotauluihin ja muihin tasaisiin pintoihin PAThesive pinnan avulla ja ovat uudelleen käytettäviä.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Static muistilappulehtiöt

Static muistilappulehtiöt

Pinnassa kuin pinnassa pysyvät staattiset muistilaput eivät jätä jälkeensä liimatahroja ja ovat helposti liikuteltavissa. Erinomainen vaihtoehto liimapintaisille muistilapuille. Saatavana myös logo-painatuksella (min. 300 lehtiötä).

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Visual Concept valkotaulun aloituspakkaus

Aloituspaketti valkotauluille sisältää 4 tussia, 4 tussin magneettipidikettä, 6 magneettia ja pyyhin magneettikiinnityksellä.

Koot, hinnat ja lisätiedot pdf-esitteestä.

VIIVOITUKSIIN

Magneettinauhat

Valkotaulujen ruudutukseen, Kanban tauluihin jne.

Magneettinauhalla teet helposti taulukoita ja rajauksia valkotauluihin. Magneettinauha on helposti siirrettävissä ja irroitettavissa. Nauhaan voi kirjoittaa valkotaulutussilla, se on taipuisa ja sitä voi leikata saksilla. Nauhojen pituus 100 cm ja leveys 1 cm. Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, punainen, vihreä ja sininen. Pakkauksessa 5 kpl samaa väriä.

Hinta 14,- / 5 kpl (alv. 0%)

Sininen teippi

Valkotaulujen ruudutukseen, Kanban tauluihin jne.

Sinisellä maalarinteipillä teet helposti pysyviä sekä väliaikaisia taulukoita ja rajauksia valkotauluihin. Teipistä saa helposti juuri oikean pituisia viivoja. Teipin leveys on 19 mm ja yhdessä rullassa on 50 m teippiä.

Hinta 3,90€ / kpl (alv. 0%)

KIINNITTÄMISEEN

Voimamagneetti

Pitovoima 12 A4-paperiarkkia. Halkaisija 20 mm.

Hinta 17,- / 10 kpl (alv. 0%)

Ote, koko M

Pieni voimakkaalla magneetilla kiinnittyvä puristin. Erinomainen painavien esineiden ripustamiseen  valkotauluun tai muuhun metalliseen pintaan. Yhden puristimen pitovoima 7kg.

Hinta 11,- / kpl (alv.0%)

Ote, koko L

Voimakkaalla magneetilla kiinnittyvä puristin painavien esineiden ripustamiseen valkotauluun tai muuhun metalliseen pintaan. Yhden puristimen pitovoima 15kg.

Hinta 22,- / kpl (alv.0%)

TARVIKKEITA

easy flip

Easy flip staattinen kirjoituskalvorulla

Easy flip on mukana kuljetettava valkoinen kirjoituskalvorulla. Kalvoarkit kiinnittyvät lähes pintaan kuin pintaan sähköstaattisesti. Kirjoituskalvolle sopivat yleiset spriiliukoiset- ja valkotaulutussit, jälki ei kuitenkaan ole pyyhittävissä. Yksittäisen kalvoarkin koko on 600 mm x 800 mm ja rullalla on 24 arkkia.

Hinta 20,-/ rulla (alv. 0%)

 

valkokangas

Näköesteeksi valkotauluille

Valkokangas soveltuu peittämään esim. kirjoitus- tai kanban-taululla olevat liikesalaisuudet. Toimituksen sisältämän korotusosan ansiosta valkokangas tulee sen verran irti kirjoitustaulusta, että muistilaput, magneetit ym. mahtuvat taulun ja valkokankaan väliin. Valkoinen teräsputkikotelo. Mattavalkoinen heijastuspinta, heijastuskerroin 1.0. Katto/seinäkiinnitys.

Hinnat (alv. 0%)
160 x 160 cm  245,-
240 x 240 cm 395,-

 

AJANHALLINTAAN

Papyrus projektikalenteri

Papyrus projektikalenteri

Projektikalenteri, jossa aikaa rullataan eteenpäin saumattomattomasti. Kalenteritelineiden etäisyys säädettävissä, jolloin kerralla näkyvä aika voi olla yhdestä kuukaudesta jopa kahteen vuoteen asti. 

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Papyrus suunnittelukalenteri

Papyrus suunnittelukalenteri

Kalenteri, jossa aikaa rullataan eteenpäin saumattomattomasti. Kalenteritelineiden etäisyys säädettävissä, jolloin kerralla näkyvä aika voi olla muutamasta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen asti.

Koot, hinnat ja tarkemmat tiedot pdf-esitteestä.

Jos et löydä etsimääsi, säästä aikaasi ja ota rohkeasti yhteyttä info@visualconcept.eu tai 050 436 7693.
Tulemme mielellämme paikanpäälle tutustumaan tarpeisiinne ja esittelemään toteutusvaihtoehtoja. Usein parhaat ratkaisut ovat löytyneet asiakkaan kanssa yhdessä.

Modulot heti varastosta, muiden toimitusaika alk. 1 vk
Tarvitsetko asennusta tai apua kokoamiseen? Pyydä tarjous: info@visualconcept.eu tai 050 436 7693