LIITUTAULUT

Liitutaulupinta on vaihtoehto valkotaululle ja tarjoaa muutamia selviä etuja. Liitutaulupinta säilyttää luettavuutensa voimakkaassa suorassa valossa valkotaulua paremmin. Tämän vuoksi liitutaulua käytetään usein ulkomainonnassa. Liitutaulu sisätiloissakin voi tulla luettavuuden kannalta kysymykseen tiloissa, joissa valaistuksen hallitseminen on vaikeaa.

Liitutaulu soveltuu, tietyissä tilanteissa, valkotaulua paremmin piirtotauluksi. Jos taululle piirretään esim. kuvitusmaisempaa sisältöä voi liidun käyttö muodostua eduksi. Liitu on helpommin varjostettavissa, eli piirtojäljen intensiteettiä pystyy helpommin ja tarkemmin muokkaamaan. Valkotaulun ja erityisesti valkotaulutussien etuna liitutauluun verrattuna on laajempi ja paremmin toisistaan erottuva väripaletti.

Sisutuksellisesti liitutaulu voi tulla kysymykseen, mikäli piirtopinnan hallitsevuutta elementtinä halutaan vähentää tummasävyisissä tiloissa, tai vastavuoroisesti korostaa vaaleasävyisissä tiloissa. Tumma mattapintainen taulu on myös fiilikseltään lämpimämpi ja retrompi kuin kiiltäväpintainen valkotaulu.

Seuraavista tuotteistamme on saaatavilla liitutauluversiot ilman lisähintaa.

Ota yhteys asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarpeisiinne sopivan ratkaisun valinnassa:
info@visualconcept.eu tai 050 436 7693

Chameleon

Kehyksetön valkotaulu, joista voidaan toteuttaa erikokoisia ja muotoisia kirjoitus- ja magneettipintoja. Pistorasiaupotukset, logot ym. myös mahdollisia.

LISÄTIEDOT

Smit Visual Softline

Edullinen laadukas teräsemalipintainen valkotaulusarja, harmaalla tai mustalla kehyksellä. Saatavilla myös ruudutettuna, viivoitettuna tai painettuna omasta aineistostanne.

LISÄTIEDOT

Team Wall®

Monikerroksinen Team Wall valko- ja magneettitaulumme mahdollistaa useamman tiimin taulujen toteuttamisen samaan tilaan. Team Wall -ratkaisu suunnitellaan aina juuri tarpeitanne vastaavaksi.

LISÄTIEDOT

Chameleon Portable

Tyylikäs ja siirreltävä valkotaulu 3 eri koossa.

LISÄTIEDOT

Harmonica Work Wall

Suuri kokoontaiteltava tilanjakaja valkotaulupinnalla, jonka kääntöpuolella akustiikkapaneeli. Avattuna lähes 7 m2 valkotaulupinta.

LISÄTIEDOT

Chameleon Lean Wall

Seinää vasten nojaava siirreltävä valkotalu, joka ei vaadi asennusta tai rakenteisin kiinnittämistä.

LISÄTIEDOT

Puhekupla

Laadukkaalla teräsemalipinnalla varustettu puhekuplan muotoinen valkotaulu.

LISÄTIEDOT

Taite

Monikäyttöinnen kokoon taittuva pöytä, joka ei tarvitse varastotilaa kokoon taitettuna. Teräsemalipintaisena se nimittäin toimii myös kaksipuoleisena valko- ja magneettitauluna. Saatavana myös muilla pinnoilla.

LISÄTIEDOT

Valkotauluovet

Suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla valkotauluoviratkaisut joko saranoituna tai liukuovena.

Lisätiedot: 050-4367693 tai info@visualconcept.eu

Tarvitsetko asennusta tai apua kokoamiseen? Pyydä tarjous: info@visualconcept.eu tai 050 436 7693