REFERENSSIT

Toimitimme Reaktorin pääkonttorin, useimpien Suomen toimipisteiden sekä Amsterdamin toimiston valkotaulut, ketterien menetelmien valkotauluseinät ja tarvikkeet. Reaktorin kanssa vuonna 2008 alkanut yhteistyö on auttanut meitä kehittämään mallistoamme.

"Visual Concept tuntee meidän tarpeet ja osaa kuunnella, kun ne muuttuvat. Kehittelemme yhdessä uusia ideoita ratkaisemaan todellisissa työtilanteissa kartoitettuja tarpeita. Yhteistyö on kehittynyt asiakassuhteen aikana ja asiakkaan kannalta olennaisia palveluja ei ole karsittu tai automatisoitu. Saamme meille harkiten suunniteltuja ehdotuksia ilman bulkkityrkytyksiä ja yhteyttä pidämme minulle asiakkaana olennaisista asioista. Asiakkaana arvostan myös sitä, että saan koko prosessin tuotteiden harkinnasta, kokeilemisesta, toimittamisesta ja asentamisesta aina käyttöopastukseen asti samalta kontaktilta. Tämä säästää meidän omaa aikaa ja ei tarvitse tilausketjun aikana opastaa, turvatarkastaa ja valvoa montaa eri aliurakoitsijaa."

Elle Jaskari
Koordinaattori

Toimitimme Vaisala Oyj:n uusiin tuotekehitystiloihin Vantaalle useita Team Wall® monikerrosvalkotauluja, Chameleon valkotaulupintoja sekä Taite-pöytiä. Toimitimme myöskin Chameleon valkotauluja asennettavaksi tiloihin sijoitettuihin Smart Block vetäytymistilojen seiniin.

Valmetille toteuttamassamme Team Wall -ratkaisussa pääsy seinällä oleviin pistorasiohin haluttiin säilyttää esteettömänä. Asensimme Team Wall -monikerrosvalkotaulun pistorasioiden yläpuolelle asennetulle hyllylle.

Toteutimme Oopperan Puvustolle päivittäisjohtamiskalenteriratkaisun. Taulukokonaisuudessa yksittäiset kahden viikon ajanjakson sisältävät elementit ovat siirrettävissä joten tietojen siirtämiselle taulusta toiseen ei käytännössä ole tarvetta. Toimitimme myös värikoodattuja magneettilappuja sekä kalenterin kanssa käytettäväksi että puvuston varastotiloihin vaatekäkkejä jne. varten.

”Meillä Oopperan Puvustossa oli idea täydellisestä päivittäisjohtamisentaulusta, jonka Visual Concept toteutti meille paremmin kuin osasimme odottaa. Olimme etsineet ja kokeilleet erilaisia vaihtoehtoja, mutta tarjolla ei ollut meidän tarpeisiin sopivaa taulua. Visual Concept oli valmis ottamaan haasteen vastaan. Uusi taulu sujuvoittaa päivittäistä työn organisointia sekä pidemmän aikavälin seurantaa. Värikoodattuja magneettisia lappuja ja liikuteltavia viikkotauluja on helppo käyttää. Taulu on ekologisempi vaihtoehto paperilapuille. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Visual Conceptin kanssa.”

Henna Holmberg
Puvuston apulaispäällikkö

Toteutimme Helsingin Seurakuntayhtymän tiloihin Team Wall® monikerrosvalkotauluratkaisun tilannehuoneeseen.

Toteutimme Nitorille suuria valkotaulukokonaisuuksia mukaan lukien Team Wall tyyppinen ratkaisu, jossa liikkuvat tauluelementit asennettiin huoneen sisäänkäynnin eteen.

Toteutimme Hotelli Krapin konferenssitiloihin sisustukseen sovitetun valkotauluratkaisun.

Visual Concept toteutti akustiikkaratkaisun Helsingin Kaupungille, vaativaan kohteeseen, Roihuvuoren ala-asteen kouluun. Aarno Ruusuvuoren suunnitteleman koulurakennuksen peruskorjaus toteutettiin alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen, joka asetti reunaehdot akustiikkatoteutukselle.

Toteutimme Saatsi Arkiitehdeille Konto -akustiikkaratkaisun Helsingin toimistoon.

“Suosittelen lämpimästi Visual Conseptia yhteistyökumppanina, palvelu on nopeaa, joustavaa ja luotettavaa. Tuotteet heidän valikoimassaan ovat korkealuokkaisia ja todella laadukkaita.”

Nina Wallden
Fox Networks Group Oy

“Käytämme Visual Concept tauluja ja tarvikkeita itse sekä suosittelemme niitä asiakkaillemme.”

Kati Väljä
Lean kouluttaja

“Hatunnoston arvoinen suositus: nopea, laadukas ja aivan ihana toimittaja! Voimme suositella surutta kaikille. 10+.”

Marjukka Nieminen
Entrepreneur, CEO