REFERENSSIT

Toimitimme Reaktorin Suomen pääkonttorin kaikki työ- ja neuvottelutilojen valkotaulut, sekä kaikkien Suomen toimipisteiden kanban-taulut, ketterien menetelmien työseinät ja muut valkotaulutarpeet. Reaktorin kanssa olemme toimineet yhteistyössä jo yli 10 vuotta.

"Visual Concept tuntee meidän tarpeet ja osaa kuunnella, kun ne muuttuvat. Kehittelemme yhdessä uusia ideoita ratkaisemaan todellisissa työtilanteissa kartoitettuja tarpeita. Yhteistyö on kehittynyt asiakassuhteen aikana ja asiakkaan kannalta olennaisia palveluja ei ole karsittu tai automatisoitu. Saamme meille harkiten suunniteltuja ehdotuksia ilman bulkkityrkytyksiä ja yhteyttä pidämme minulle asiakkaana olennaisista asioista. Asiakkaana arvostan myös sitä, että saan koko prosessin tuotteiden harkinnasta, kokeilemisesta, toimittamisesta ja asentamisesta aina käyttöopastukseen asti samalta kontaktilta. Tämä säästää meidän omaa aikaa ja ei tarvitse tilausketjun aikana opastaa, turvatarkastaa ja valvoa montaa eri aliurakoitsijaa."

Elle Jaskari
Koordinaattori

“Suosittelen lämpimästi Visual Conseptia yhteistyökumppanina, palvelu on nopeaa, joustavaa ja luotettavaa. Tuotteet heidän valikoimassaan ovat korkealuokkaisia ja todella laadukkaita.”

Nina Wallden
Fox Networks Group Oy

“Käytämme Visual Concept tauluja ja tarvikkeita itse sekä suosittelemme niitä asiakkaillemme.”

Kati Väljä
Lean kouluttaja

“Hatunnoston arvoinen suositus: nopea, laadukas ja aivan ihana toimittaja! Voimme suositella surutta kaikille. 10+.”

Marjukka Nieminen
Entrepreneur, CEO