POP-UP SEINÄT, SERMIT & TILANJAKAJAT

Moderneilla pop-up ja kevytseinillä, lattia- ja pöytäseinäkkeillä, sermeillä sekä tilanjakajilla voidaan helposti parantaa tilojen toimivuutta ja monikäyttöisyyttä. Lattiaseinäkkeillä voidaan jakaa tilaa vyöhykkeisiin, niissä voi olla kirjoituspintoja, ne tuovat yksityisyyttä avoimeen työympäristöön, antavat työskentelyrauhaa ja auttavat keskittymään työhön. Samalla tilan akustiikka paranee. Seinäkkeistä löytyy myös pyörällisiä tilanjakajia, joilla työympäristöä voi muunnella aina tarpeen mukaan. Tilojen joustavaan osiointiin saatavilla myös nopeasti asennettavissa olevat siirreltävät pop-up ja kevytseinäratkaisut.

Smit Visual Acoustic -lattiasermi

Kierrätys PET-huovasta valmistettu kevytrakenteinen lattiasermi.

LISÄTIEDOT

Chameleon Harmonica Work Wall

Suuri kokoontaiteltava tilanjakaja valkotaulupinnalla, jonka kääntöpuolella akustiikkapaneeli. Avattuna lähes 7 m2 valkotaulupinta. Lähes kaksi metriä korkeana, toimii myös pop-up seinänä. Myös kulmat toteutettavissa.

LISÄTIEDOT

Team Wall®  Pop-up- ja väliseinäratkaisut

Team Wall pop-up- ja väliseinäratkaisuilla toteutettavissa laajoja valkotaulukokonaisuuksia, läpikuultavia tilanjakajia tai akustiikkaa keskelle huonetta. Voidaan toteuttaa joko olemassa olevia rakenteita hyödyntäen tai näistä riippumattomana.

LISÄTIEDOT

Lintex Unit

Akustoiva seinäelementti kirjoituspinnalla. Kaksipuolinen Unit on molemmin puolin muokattavissa laajan lasi- ja kangasvalikoiman ansiosta.

LISÄTIEDOT

Lintex Edge lattiaseinäke

Ääniä vaimentava tilanjakaja. Reunanauhan magneettinen toiminto mahdollistaa seinäkkeiden helpon liittämisen toisiinsa. Myös pyörällisillä jaloilla.

LISÄTIEDOT

Mood fabric mobile
Lintex Mood fabric mobile

Ääniä eristävä tilanjakaja, jossa toinen puoli kokonaan lasista kirjoitus- ja magneettipintaa tai yhdistetyllä lasi- ja kangaspinnalla. 6 eri väriyhdistelmää.

LISÄTIEDOT

One lattiaseinäke
Tenda verhoseinäke

Kaunis ja kevyt verhoseinäke tilanjakajaksi. Saatavilla myös näytön tai kaksipuoleisen valkotaulun piilottava malli.

LISÄTIEDOT

Kuulto suojasermit

Kuulto suojasermeillä tarjoat lisäsuojaa helposti. Saatavilla läpikuultavana tai täysin läpinäkyvänä.

LISÄTIEDOT

One lattiaseinäke
Lintex One screen näyttelyseinäke

Kangasverhoiltu siirreltävä näyttelyseinäke. Taivutettavissa haluttuun muotoon.

LISÄTIEDOT

Tarvitsetko asennusta tai apua kokoamiseen? Pyydä tarjous: info@visualconcept.eu tai 050 436 7693