Meistä

Visual Concept

Visual Concept tarjoaa tyylikkäitä ratkaisuja yritysten sekä oppimisympäristöjen visualisointi- ja akustointitarpeisiin asennettuna. Olemme suomalainen 2008 perustettu yritys. Tuotantomme on Keravalla ja Lahdessa.

Parhaimmillamme olemme ketterään kehittämiseen sekä kokeilukulttuuriin liittyvissä kokonaistoimituksissa tarvikkeineen. Autamme mielellämme suunnittelussa ja kehitämme uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulemme mielellämme paikan päälle tutustumaan tarpeisiinne ja esittelemään toteutusvaihtoehtoja. Näin asiakkaan kanssa toimien ovat yleensä löytyneet parhaat ratkaisut.

Pyrimme tarjoamaan myös parasta mahdollista palvelua. Kesällä 2023 olemme julkaisseet uudet modernit Visual Concept kotisivut. Sivut sisältävät verkkokaupan mutkattomaan asiointiin sekä kattavaa sisältöä projektien suunnittelun tueksi.

Visual Conceptin asiakkaana on globaaleja alojensa johtavia suuryrityksiä, oppilaitoksia, pieniä start uppeja, järjestöjä, tuotekehitysosastoja, konsultteja jne. Yhteistä asiakkaillemme on tarve hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti ja selkeästi. Asiakkaamme arvostavat myös hyvää designia ja joustavaa palvelua.

Omien tuotteidemme lisäksi tarjonnostamme löytyy alansa johtavia brändejä.

Omia ratkaisujamme

Asiakkaitamme