Referenssejä

Asiakkaidemme projekteissa korostuvat korkea laatu, joustava palvelu sekä hyvä design.

Teknologiayrityksen toimitilat Oulussa

Toimitimme ja asensimme Oululaisen teknologiayrityksen uusiin toimitiloihin Mag-it™ akustoivia magneettitauluja ja niihin yhteensopivia Chameleon valkotauluja. Kohteen suunnittelusta vastasi desing- ja arkkitehtioimisto Kohina.

Herttoniemen ala-aste

Toimitimme Herttoniemen ala-asteen ryhmä- ja käytävätiloihin Mag-it™ magneettitauluja. Kangaspintaiset taulut toimivat tyylikkäinä akustisina elementteinä sekä toiminnallisina kiinnityspintoina.

Kalasataman kirjasto

Toimitimme uuteen Kalasataman kirjastoon lastenosaston seinälle muotoon leikatut Chameleon Acoustics Creatives akustiikkapaneelit. Kohteen suunnittelusta vastasi Rune&Berg arkkitehdit.

ALD Automotive

Toimitimme ja asensimme ALD Automotiven Vantaan toimipisteelle akustoivan heijastuspinnan Artome- älyprojektorille. Heijastuspinta toimii tyylikkäänä kiintokalusteena avotilassa, missä muutoin puuttui riittävän suuri yhtenäinen pinta projektorin käytölle.

Lahden kaupunki

Toimitimme ja asensimme Lahden kaupungin Palvelutorille Mag-it™ Wall - kangasverhoilun akustoivan magneettitauluyhdistelmän magneitteineen. Seinä toimii tyylikkäänä akustisena elementtinä ja Palvelutorilla toimivan Ohjaamon ilmoitustauluna.

Reaktor

Helsinki, Turku, Tampere, Seinäjoki, Amsterdam ja Lissabon.

Toimitimme Reaktorille useita valkotauluseiniä ja tarvikkeita. Reaktorin kanssa vuonna 2008 alkanut yhteistyö on auttanut meitä kehittämään mallistoamme.

"Visual Concept tuntee meidän tarpeet ja osaa kuunnella, kun ne muuttuvat. Kehittelemme yhdessä uusia ideoita ratkaisemaan todellisissa työtilanteissa kartoitettuja tarpeita. Yhteistyö on kehittynyt asiakassuhteen aikana ja asiakkaan kannalta olennaisia palveluja ei ole karsittu tai automatisoitu. Saamme meille harkiten suunniteltuja ehdotuksia ilman bulkkityrkytyksiä ja yhteyttä pidämme minulle asiakkaana olennaisista asioista. Asiakkaana arvostan myös sitä, että saan koko prosessin tuotteiden harkinnasta, kokeilemisesta, toimittamisesta ja asentamisesta aina käyttöopastukseen asti samalta kontaktilta. Tämä säästää meidän omaa aikaa ja ei tarvitse tilausketjun aikana opastaa, turvatarkastaa ja valvoa montaa eri aliurakoitsijaa."

Elle Jaskari

Valkotaulut toimistoon

Helsingin kaupunki

Visual Concept on toimittanut Helsingin kaupungille akustiikka ja piirtopintaratkaisuja useisiin kohteisiin.

Toteutimme esimerkiksi akustiikan parannuksen Roihuvuoren ala-asteen kouluun. Aarno Ruusuvuoren suunnitteleman koulurakennuksen peruskorjaus toteutettiin alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen, joka asetti reunaehdot akustiikkatoteutukselle.

Asensimme myös suuren valkotaulupinnan Helsingin kaupungintalon aulatiloihin ja toimitimme Mag-it magneettitauluja akustoiviksi ilmoitustauluiksi Myllypuron mediakirjastoon.

Vaisala

Toimitimme Vaisala Oyj:n uusiin tuotekehitystiloihin Vantaalle useita Team Wall® monikerrosvalkotauluja, Chameleon valkotaulupintoja sekä Taite-pöytiä. Toimitimme myös Chameleon valkotaulut tiloihin sijoitettuihin vetäytymistilojen seiniin.

Stara

Visual Concept on toimittanut Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Staralle kalusteosia useisiin eri projekteihin vuodesta 2016 alkaen. Stara käyttää teräsemalipintaisia sarana- ja liukuoviamme muun muassa koulukohteissa.

VR

Toimitimme VR:n varikolle Ilmalaan Mag-it tauluja kokous- ja projektitiloihin. Taulut parantavat kokoustilojen akustiikkaa sekä toimivat kiinnityspintoina projektityöskentelyssä.

SAP

SAP:lle toteutimme tauluasennuksen haastavaan tilaan. Seinälle asennettavaa valkotaulukokonaisuutta ei voitu kiinnittää tilassa kattoon tai seinään. Taulukokonaisuus asennettiin lattialle ja taulujen yläpäähän tehtiin kiinnike, joka kiilautui seinän ja välikaton rakenteiden väliin kumpaakaan näistä vaurioittamatta. Taulu on siis poistettavissa ilman, että kiinnikkeistä jää mitään jälkiä kiinteisiin rakenteisiin. Lisäksi asensimme samaan tilaan valkotaulun suoraan lasiseen väliseinään.

Ooppera Baletti

Toteutimme Oopperan Puvuston päivittäisjohtamiseen kalenteriratkaisun. Taulukokonaisuudessa yksittäiset kahden viikon ajanjakson sisältävät elementit ovat siirrettävissä, joten tietojen siirtämiselle taulusta toiseen ei käytännössä ole tarvetta. Toimitimme myös värikoodattuja magneettilappuja sekä kalenterin kanssa käytettäväksi, että puvuston varastotiloihin vaaterekkejä jne. varten.

”Meillä Oopperan Puvustossa oli idea täydellisestä päivittäisjohtamisentaulusta, jonka Visual Concept toteutti meille paremmin kuin osasimme odottaa. Olimme etsineet ja kokeilleet erilaisia vaihtoehtoja, mutta tarjolla ei ollut meidän tarpeisiin sopivaa taulua. Visual Concept oli valmis ottamaan haasteen vastaan. Uusi taulu sujuvoittaa päivittäistä työn organisointia sekä pidemmän aikavälin seurantaa. Värikoodattuja magneettisia lappuja ja liikuteltavia viikkotauluja on helppo käyttää. Taulu on ekologisempi vaihtoehto paperilapuille. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Visual Conceptin kanssa.”

Henna Holmberg

Puvuston apulaispäällikkö

Helsingin Seurakuntayhtymä

Toteutimme Helsingin Seurakuntayhtymän tilannehuoneeseen Team Wall® monikerrosvalkotauluratkaisun

"Visual Concept tuntee meidän tarpeet ja osaa kuunnella, kun ne muuttuvat.

Kehittelemme yhdessä uusia ideoita ratkaisemaan todellisissa työtilanteissa kartoitettuja tarpeita."

- Elle Jaskari, Reaktor

__________________________________________