Visual Concept Mag-it™ - Kangasverhoiltu magneettitaulu erinomaisilla akustisilla ominaisuuksilla

alkaen 235,00 €

Tuotteen tietoarkki
Toimitusaika: 20 päivä(ä)

Kuvaus

Mag-it™ on uusi innovaatiomme työ- ja oppimisympäristöihin. Siinä yhdistyvät täysin uudella ja innovatiivisella tavalla tyylikkään akustiikkaelementin sekä toiminnallisen kiinnityspinnan parhaat ominaisuudet.

Taulujen moderni ja pelkistetty ulkomuoto sopii hyvin sisustukselliseksi elementiksi. Mag-it -taulut verhoillaan villakankaalla, joka on saatavilla 31 kauniissa värissä. Verhoilussa voidaan käyttää myös vapaavalintaista kangasta.

Kotimainen Mag-it on lisäksi turvallinen ratkaisu kiinnityspinnaksi, sillä kiinnitykseen ei tarvita neuloja. Mag-it-taulut sopivatkin erityisen hyvin ympäristöihin, joissa neuloihin perustuvien ilmoitustaulujen käyttö ei ole mahdollista. Mag-it-tauluille ja -seinille voidaan myös kiinnittää magneeteilla esimerkiksi lehtikoteloita ja muita toiminnallisia elementtejä vaikkapa opetustarkoituksiin tai päiväkotien leikkihetkiin.

Taulut ovat tukevarakenteisia sekä pitkäikäisiä ja niissä käytetään palosuojattua ydinmateriaalia. Niissä on M1-luokitus.

Asennus tapahtuu tukevilla piilokiinnikkeillä. Taulut voidaan ripustaa joko pystyyn tai vaakaan. Taluja voidaan yhdistellä vapaasti rinnakkain ja päällekkäin.