Visual Concept Mag-it™ - Kangasverhoiltu magneettitaulu erinomaisilla akustisilla ominaisuuksilla

Toimitusaika: 20 päivä(ä)

Kuvaus

Mag-it™ on uusi innovaatiomme työ- ja oppimisympäristöihin. Siinä yhdistyvät täysin uudella ja innovatiivisella tavalla tyylikkään akustiikkaelementin sekä toiminnallisen kiinnityspinnan parhaat ominaisuudet.

Taulujen moderni ja pelkistetty ulkomuoto sopii hyvin sisustukselliseksi elementiksi. Mag-it -taulut verhoillaan villakankaalla, joka on saatavilla 31 kauniissa värissä. Verhoilussa voidaan käyttää myös vapaavalintaista kangasta.

Kotimainen Mag-it on lisäksi turvallinen ratkaisu kiinnityspinnaksi, sillä siinä toimii tavalliset magneetit. Kiinnitykseen ei tarvita neuloja eikä neodym- magneetteja. Mag-it-taulut sopivatkin erityisen hyvin ympäristöihin, joissa neuloihin perustuvien ilmoitustaulujen käyttö ei ole mahdollista. Mag-it-tauluille ja -seinille voidaan myös kiinnittää magneeteilla esimerkiksi lehtikoteloita ja muita toiminnallisia elementtejä vaikkapa opetustarkoituksiin tai päiväkotien leikkihetkiin.

Taulut ovat tukevarakenteisia sekä pitkäikäisiä ja niissä käytetään palosuojattua ydinmateriaalia. Niissä on M1-luokitus.

Asennus tapahtuu tukevilla piilokiinnikkeillä. Taulut voidaan ripustaa joko pystyyn tai vaakaan. Taluja voidaan yhdistellä vapaasti rinnakkain ja päällekkäin.


Absorptioluokka: A


Vakiomitat:

• 1200 x 600 x 55 mm

• 1500 x 1000 x 55 mm


Muut koot pyydä tarjous


”Aivan loistava ja kiva käyttää. Koko henkilökunta tykkää. Myös lapset voivat käyttää ja laittaa itse töitä esille. Erittäin monipuolinen. Paransi tilan akustiikkaa.”


-Päiväkodin johtaja Hertta Jalasjoki-


Pyydä tarjous

info@visualconcept.eu

tai +358 (0)50 436 7693
Suomalainen patenttihakemus nro.20236030