Visual Concept Mag-it™ Wall - Kangasverhoiltu akustoiva magneettitauluyhdistelmä puskusaumalla

Toimitusaika: 20 päivä(ä)

Kuvaus

Kangasverhoiltu magneettitauluyhdistelmä puskusaumalla

Mag-it™ on uusi innovaatiomme työ- ja oppimisympäristöihin. Siinä yhdistyvät täysin uudella ja innovatiivisella tavalla tyylikkään akustiikkaelementin sekä toiminnallisen kiinnityspinnan parhaat ominaisuudet.

Mag-it wall muodostetaan liittämällä 1000mm x 1500mm Mag-it tauluja vierekkäin, jolloin tilaan saadaan suuria akustisia kiinnityspintoja.

Taulujen moderni ja pelkistetty ulkomuoto sopii hyvin sisustukselliseksi elementiksi. Mag-it -taulut verhoillaan villakankaalla, joka on saatavilla 31 kauniissa värissä. Verhoilussa voidaan käyttää myös vapaavalintaista kangasta.

Kotimainen Mag-it on lisäksi turvallinen ratkaisu kiinnityspinnaksi, sillä siinä toimii tavalliset magneetit. Kiinnitykseen ei tarvita neuloja eikä neodym- magneetteja.

Mag-it-taulut sopivatkin erityisen hyvin ympäristöihin, joissa neuloihin perustuvien ilmoitustaulujen käyttö ei ole mahdollista. Mag-it-tauluille ja -seinille voidaan myös kiinnittää magneeteilla esimerkiksi lehtikoteloita ja muita toiminnallisia elementtejä vaikkapa opetustarkoituksiin tai päiväkotien leikkihetkiin.

Taulut ovat tukevarakenteisia sekä pitkäikäisiä ja niissä käytetään palosuojattua ydinmateriaalia. Niissä on M1-luokitus.

Asennus tapahtuu tukevilla piilokiinnikkeillä puskusaumaan


Absorptioluokka: A


Pyydä tarjous

info@visualconcept.eu

tai +358 (0)50 436 7693Suomalainen patenttihakemus nro.20236030